HTZMINAS RECYCLING CORPORATION

Η εταιρεία, η οποία ανήκει εξολοκλήρου στη Hellenic Tzilalis (Cyprus) Ltd, ιδρύθηκε το 2010 με απόσπαση του κλάδου ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων της Hellenic Tzilalis και είναι πλήρως αδειοδοτημένη για τη συλλογή, μεταφορά και διαχείριση αποβλήτων από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

H εταιρεία διαθέτει πέραν των 200 κάδων και συμπιεστών, τύπου Hook και σκιπ, τους οποίους ενοικιάζει στους πελάτες της για τη συλλογή των αποβλήτων που παράγουν στις εγκαταστάσεις τους. Διατηρεί επίσης μεγάλο στόλο οχημάτων για τη μεταφορά των αποβλήτων σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις διαχείρισης. Στόχος της είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων, όπως και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα θέματα αυτά σε επιχειρήσεις… Διαβάστε περισσότερα.

INbusinessnews

(Διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ στην εικόνα)

HTZMinas – Logistics Αφιέρωμα 2017 (PDF File)

11th Supply Chain and Logistics Summit & Exhibition

Η HTZ Minas συμμετίεχε στη 6η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics». Στο στιγμιότυπο από αριστερά ο κ. Κώστας Τσαγγάρης, κ. Α Καρακόκκινος και ο κ. Σ Βορκάς.

Ο αφανής «ήρωας» της συλλογής αποβλήτων

Ο αφανής «ήρωας» της συλλογής αποβλήτων

Καθημερινά, η Hellenic Tzilalis, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΗΤΖ MINAS RECYCLING CORPORATION LTD, εξυπηρετεί διάφορες επιχειρήσεις και υποστατικά σε παγκύπρια κλίμακα, συλλέγοντας απόβλητα από περισσότερα από 200 σημεία.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλους κάδους ανακύκλωσης και συμπιεστές αποβλήτων, που παρέχει σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια κλπ, ενώ για μικρότερα υποστατικά παρέχονται ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης.

Η Hellenic Tzilalis διαθέτει μονάδα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι, που διαχειρίζεται η θυγατρική της εταιρεία EcoBalance Recycling Ltd, στην οποία γίνεται ο διαχωρισμός των μεταλλικών αποβλήτων από το χαρτί και το πλαστικό.

Στο επόμενο στάδιο, τα διαχωρισμένα ανάλογα με τον τύπο τους ανακυκλώσιμα υλικά συμπιέζονται, φορτώνονται σε εμπορευματοκιβώτια και αποστέλλονται σε μονάδες ανακύκλωσης στο εξωτερικό για περαιτέρω επεξεργασία, ενώ τα υλικά χωρίς εμπορική αξία μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Enerco Energy Recovery Ltd, άλλης μιας θυγατρικής της Hellenic Tzilalis.

Το InBusiness κατέγραψε τη διαδικασία αποκομιδής, διαχωρισμού και επεξεργασίας των σύμμικτων αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών και σας την παρουσιάζει βήμα προς βήμα σ’ ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό βίντεο.

INbusinessnews
(Διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ στην εικόνα)

Η Στέλλα Χατζηκωστή στο δυναμικό της Hellenic Tzilalis Cyprus

Στο δυναμικό της Hellenic Tzilalis  (Cyprus) Ltd έχει ενταχθεί η Στέλλα Χατζηκωστή, ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Η κ. Χατζηκωστή ανέλαβε τα καθήκοντα της από τις 22 Μαΐου.

Η νέα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας έχει συνολική πείρα 28 χρόνων, από την οποία 16 χρόνια στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ενός από τα μεγαλύτερα Τραπεζικά Συγκροτήματα στην Κύπρο, και 14 χρόνια ως Διευθύντρια σε διάφορα Τμήματα και Υπηρεσίες του Συγκροτήματος.  Τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκε στη PwC ως Manager Consulting και μέλος της ομάδας Capability Building, Culture and Change της Εταιρείας, όπου διαχειρίστηκε έργα ανάπτυξης προσωπικού σε οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Προτεραιότητες της στον νέο της ρόλο είναι ο επανασχεδιασμός των συστημάτων αξιολόγησης και ανάπτυξης προσωπικού και στελεχών, ο καθορισμός πλαισίου διευθυντικών και επαγγελματικών ικανοτήτων και η διαχείριση της επιβράβευσης του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας.

(Διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ στην εικόνα ή στο εικονίδιο του InBusiness)

INbusinessnews

Η Hellenic Tzilalis (Cyprus) σε αριθμούς

Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 500 άτομα!

Η Hellenic Tzilalis (Cyprus) δραστηριοποιείται στον κλάδο της τεχνολογίας περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης αποβλήτων. Από το 2006 προσφέρει στα αεροδρόμια υπηρεσίες, όπως, περιτύλιξη αποσκευών και διαχείριση χειραμαξών – αποσκευών.

Μέσω θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών της δραστηριοποιείται, επίσης, στον κλάδο της διαχείρισης αποβλήτων. Εφαρμόζει αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας και υγείας και έχει εξασφαλίσει σειρά πιστοποιήσεων στην πορεία της. Σήμερα η Hellenic Tzilalis (Cyprus) και οι θυγατρικές της απασχολούν πάνω από 500 άτομα.

Η Hellenic Tzilalis (Cyprus) ιδρύθηκε το έτος 2001, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας περιβάλλοντος, καθαρισμού και διαχείρισης αποβλήτων. Δημιουργήθηκε από την Ελληνική Μεταλλευτική Εταιρεία με μακρά ιστορία δραστηριοποίησης στην Κύπρο και από τον ελλαδικό Όμιλο Εταιρειών Τζιλαλής, ο οποίος εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας περιβάλλοντος.

Εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου είναι ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής και αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Τζιλαλής. Τη θέση της γενικής διευθύντριας κατέχει η Εύη Παντελίδου.

INbusinessnews

(Διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ στην εικόνα ή στο εικονίδιο του InBusiness)

«3 Λεπτά» με τον Παναγιώτη Χατζηπαντελή

vVVΟργάνωση και μεθοδικότητα τα στοιχεία της επιβίωσης

Το αποτέλεσμα των πράξεων μετράει για τον Παναγιώτη Χατζηπαντελή, Εκτελεστικό Πρόεδρο και Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Ελληνικής Μεταλλευτικής Δημόσιας Εταιρείας και πατέρα τριών παιδιών, το οποίο κρίνεται ως θετικό ή αρνητικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η λέξη «αποτυχία» δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιό του. Τη θέση της καταλαμβάνει η λέξη «αποτελέσματα» τα οποία δεν είναι πάντοτε θετικά.

Η καθημερινή ρουτίνα του κ. Χατζηπαντελή ξεκινά με το πρωινό ξύπνημα στις 6:15. Φθάνει στο γραφείο στις 7:30 ενώ παραμένει εκεί μέχρι αργά το βράδυ. Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις πάει στο γραφείο είναι ο έλεγχος και η τροποποίηση της ημερήσιας ατζέντας.

Όπως σημειώνει, θεωρεί τον εαυτό του αρκετά οργανωμένο και μεθοδικό. Είναι στοιχεία που χρειάζονται για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές διαδικασίες της εργασίας του.

Δεν τον ενδιαφέρει η απόκτηση μετοχών σε πολυεθνική θα ήθελε όμως να εργαστεί σε μία. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η ηγεσία είναι κομμάτι του DNA ενός ανθρώπου. Πρώτη του δουλειά ήταν σε ελεγκτικό οίκο στο Λονδίνο με μισθό 500 λίρες.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μεγαλύτερό του επίτευγμα θεωρεί τον σεβασμό που έχει αποκτήσει από συνάδελφους και συνεργάτες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Σε προσωπικό επίπεδο, την εκλογή του ως κοινοτάρχης Γιαλούσας και την οικογένειά του.

Το μεγαλύτερο μάθημα που έχει λάβει είναι να μην παίρνει αποφάσεις εν βρασμό ψυχής και να σέβεται τους πάντες.
Το όνειρό του έχει πραγματοποιηθεί καθώς όταν ήταν μικρός ονειρευόταν να γίνει αυτό που είναι σήμερα.
Αν μπορούσε να αλλάξει ένα πράγμα στην Κύπρο, θα γύριζε τον χρόνο πίσω πριν από το 1974 και θα πάτασσε τη διαφθορά.

Ένα νεαρό επιχειρηματία που κάνει τα πρώτα του βήματα θα τον συμβούλευε να θέτει εφικτούς στόχους και να βαδίζει πάντα με το κεφάλι ψηλά.

Επιχειρηματικός στόχος για το επόμενο διάστημα είναι οι επέκταση των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας (ΕΜΕ). Ο προσωπικός στόχος που έχει θέσει είναι η επιδιόρθωση όλων των εκκλησιών της κατεχόμενης Γιαλούσας.

Ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής γεννήθηκε στη Γιαλούσα το 1966. Σπούδασε Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων  στο Λονδίνο (1987- 1991). Είναι μέλος τού Chartered Association of Certified Accountants (FCCA), τού Association of Ιnternational Accountants (FAIA) και τού Σύνδεσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και κάτοχος  μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων τού Manchester Business School.

Εργάστηκε από το 1992 μέχρι το 1994 σε Ελεγκτικούς Οίκους  στο Λονδίνο και  στην Κύπρο. Από το 1994  – 2003 εργάστηκε  στο Ελεγκτικό Τμήμα τής Ιεράς Συνόδου τής Εκκλησίας τής Κύπρου, στη θέση τού Βοηθού Διευθυντή. Από το 2004 – 2012 εργάστηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,  στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή. Από την 1/1/2013 εργάζεται  στον Όμιλο της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας (ΕΜΕ) ως Εκτελεστικός Πρόεδρος.
Είναι επίσης Πρόεδρος του Δ.Σ της HERMES AIRPORTS LTD, καθώς και μέλος  άλλων εταιρειών της Εκκλησίας.
Είναι επίσης  μέλος πολλών Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2011 εκλέχθηκε  ως Πρόεδρος (Κοινοτάρχης)  του Κοινοτικού Συμβουλίου της Γιαλούσας για την περίοδο 2012 -2016.

INbusinessnews

Eco balance recycling ltd contract with green dot (Cyprus) ltd

ECO BALANCE RECYCLINGOn the 10th of November 2016, Ecobalance Recycling Ltd (a company where Hellenic Tzilalis is a 50% shareholder), has signed a 4 year agreement with Green Dot (Cyprus) Ltd for the sorting and trading for the recyclables collected by Green Dot from the packaging stream of waste.

Ecobalance Recycling Ltd, operates a newly built sorting factory in Nicosia.

Βράβευση Hellenic Tzilalis (Cyprus) στην κατηγορία Υπηρεσίες στα 9α IN Business Awards

winner-banner-in-bus-awards-photos-01

Στην Hellenic Tzilalis (Cyprus) απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες στα 9α IN Business Awards.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας, Παναγιώτης Χατζηπαντελής τόνισε ότι το 2005 η εταιρεία είχε ένα υπάλληλο, ενώ τώρα είναι ολόκληρος όμιλος με πέραν των 500 ατόμων προσωπικών.

«Οι μέτοχοι είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων», επεσήμανε σχετικά.

Βράβευση Hellenic Tzilalis (Cyprus)

INbusinessnews

Επικύρωση χορηγίας στην εκστρατεία “Let’s Do It Cyprus”

Για ακόμη μία χρονιά, η Hellenic Tzilalis – Cyprus πιστεύει στο όραμα της ομάδας Let’s Do It Cyprus! Εκ μέρους της Hellenic Tzilalis ο κ. Βύρων Τζιλαλής (αριστερά) και ο κ. Πάνος Δημητρίου από τον Οργανισμό Let’s Do It Cyprus επικύρωσαν την Χορηγία της Hellenic Tzilalis στην Εκστρατεία ως Presenting Sponsor!

lets-do-it-cyprus